Udespa Kerteminde fjord - Black - Pearl

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2044-2045
Fra 119.995,00  DKK

Luxus til dit hjem

Med en størrelse på 279 x 220 cm, giver den plads til 8 personer. Med de 112 massagedyser adskiller dette spa sig fra andre ved at fremstå stort og ekstravagant.

Dimensioner: L: 279 x B: 220 x H: 94 cm

Udespa kan indbygges.

Trappe kan tilkøbes.

Generel vejledning udespa.

Mål kvaliteten af dit vand med Blue Connect Plus Gold.

Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

Den ultimative udespa til fest og farver

Undervandslys, vandkantslys, fontæner, dyser og vandfald med lys, lysene i hjørnepanelerne samt bluetooth højtalere, er alt sammen med til at male et billede af fest, farver og luksus.

Spaen er udstyret med Balboas ny touch display, der mest af alt minder om designet på en smartphone.

De 3 filtre, den tekniske isolering og med markedets tykkeste cover, sikrer det dig høj vandkvalitet og lave driftsomkostninger. 

Smukt og brugervenligt touchdisplay

Nordkap udespa er bygget op med amerikanske Balboa styring og elektronik. Med dette smukke touchdisplay fra Balboa, kan du nemt og bekvemt styre alle funktioner i dit udespa. Displayet er vand og fugtafvisende, så det passer perfekt til det nordiske klima. Du kan styre temperaturen, programmer, filter- og rensecyklus, ozon, dyser, lys, aflæse wifi-signal, ændre indstillinger og spejlvende skærmen til brug i udespaet. Du kan låse og begrænse diverse funktioner – Den perfekte løsning til udlejere og professionelt brug.

Ekstra tykt coveroverflade med skråning

Kerteminde fjord udespa har ekstra kraftigt cover. Skråningen på coveret gør, at regnvand løber af. Det mindsker risikoen for algedannelse. Ligeledes vil der ikke være nedbør til at vægte på midten, der kunne få coveret til med tiden at bue nedad og dermed samle endnu mere vand. Coveret, der er kraftigere end de fleste spacovers, har en bedre isoleringsevne og holder derfor mere på varmen mens badet ikke er i brug. En klar fordel, når vandet igen skal bringes på den rette temperatur før brug. 

Dyser

Nordkap udespa bruger amerikansk producerede dyser med rustfrie stål kapper, som giver et eksklusivt udseende. Stålkapperne er mere holdbare end kunststofkappe og beholder deres smukke udseende længe.

Ozon generator

Vores udespa er udstyret med ozonator, som er et lille apparat, der omdanner ilt til ozon. Selve ozonen, som er en luftart, ledes ind i vandsystemet via det indvendige rørsystem, hvor det medvirker til at dræbe bakterier i det varme vand.

Vigtigt: Ozonatoren kan ikke alene holde vandet bakteriefrit. Brug af ozonator skal ske i kombination med klortabletter.