Badeværelse

Badeværelse

Hos Idegaarden.dk kan du finde alt indenfor badeværelsesinventar, som du måtte have behov for på dit badeværelse eller toilet. Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment indenfor bl.a. badekar, baderumsmøbler, lys og meget andet lækkert, som vil fuldende dit badeværelse. Vores forskellige sortimenter er udvalgt på baggrund af deres moderne designs, høje kvalitet og ikke mindst deres funktionalitet.

Vi ved udmærket godt, at det at indrette, renovere eller bygge et badeværelse ikke er en simpel opgave - langt fra. Og man må helst ikke foretage sig forhastede beslutninger eller køb. Derfor har vi lavet en hel inspirationsside, der kun er dedikeret til badeværelset. På vores inspirationsbilleder til badeværelset viser vi både, hvilke inventarmuligheder du har hos os, og hvordan de vil se ud sammen. Dernæst kan du se vores lækre og inspirerende udvalg af fliser og klinker, hvis du også overvejer at udskifte dette eller endnu ikke har valgt, hvad du vil gå med.

FÅ ALT TIL DEN TOTALE BADERUMSINDRETNING

Vi hos Idegården Living er utrolig stolte af vores sortiment indenfor badeværelsesinventar, hvor vi sidder inde med mange anerkendte brands, der vil pryde et hvilket som helst baderum. Badeværelset har altid været et rum, der er blevet skændtes meget om. De fleste søskendepar eller børnefamilie kan nikke genkende til de travle hverdagsmorgener, hvor ordsproget ”først til mølle” virkelig gjorde sig gældende.

I dag er der kommet mere fokus på badeværelset end blot et sted, man går på toilet eller i bad. Det er i dag også et sted, hvor designerbrands og møbler virkelig kan få gennemslagskraft og give oplevelsen af afslapning, velvære og wellness. Derfor bestræber vi os altid på at have det nyeste indenfor den totale baderumsindretning, hvor vi altid har produkter, som er funktionelle, æstetiske og kvalitetsbevidste. Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, kan det sagtens blive din egen lille boble af skønhed og velvære.

BESØG VORES SHOWROOM OG FÅ HJÆLP DER

Vi vil altid foretrække, at du kommer et smut forbi vores showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning, så vi kan hjælpe dig med det rette badeværelsesindkøb. Dette skyldes, at vi kan give dig en bedre og direkte dialog, samtidig med at vi kan vise dig produkterne i virkeligheden. Dog er du stadig mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, hvis et fysisk besøg ikke er muligt. Det kan gøres på tlf. 97 19 26 33 eller via mail på info@idegaarden.dk, hvor vi vil bestræbe os på at give dig en så kompetent rådgivning som muligt.